?>

Livet just nu – yoga, bröllopsdag & ny temamånad

Foto: Alexandra Öhman, Alexandras Fotografier

Igår, på valborgsmässoafton, hade jag och min man varit gifta i hela tre år (!)

Foto: Alexandra Öhman, Alexandras Fotografier

På ett sätt känns det som att det var igår vi gifte oss, men på samma gång känns det som att det var otroligt länge sedan.

Tid är verkligen ett märkligt fenomen ibland…

Foto: Alexandra Öhman, Alexandras Fotografier

Vår första och andra bröllopsdag firade vi med en picknick på den plats där vi gifte oss – i ett hav av vårblommor. ♥

Tanken var att vi skulle gjort samma sak i år, men vädret var inte direkt det bästa.

Foto: Alexandra Öhman, Alexandras Fotografier

Så vi får helt enkelt ta vår lilla picknick så snart vädret är lite mer stabilt.

Annars är det ju otroligt vackert såhär års! Älskar verkligen när marken täcks av vitsippor, när gräset blir grönt och hela naturen vaknar till liv igen efter vintern.

Foto: Alexandra Öhman, Alexandras Fotografier

Ytterligare en anledning till att det inte blev någon picknick igår, var att jag kom hem sent ifrån Göteborg och eventet Yoga Games.

Yogapositionen ’Warrior III’, bild från hälsomässan samt tillsammans med en av mina favvolärare – Rusty Wells.

Alltså, det var verkligen helt underbart! Jag och min vän hade tre fantastiska dagar – fullmatade av spännande föreläsningar, inspirerande yogaklasser, besök på hälsomässan och inte minst; alla vackra möten med andra yogisar.

Just nu känner jag mig trött men på samma gång full av energi på något sätt, samtidigt som jag har skaplig träningsvärk, haha! ? Man blir liksom lite mörbultad både fysiskt och mentalt efter en sån här helg, fast på ett härligt och bra sätt såklart.

Jag kommer knappt ihåg när jag skrattade och var så glad som jag varit under dessa dagar sist. Samtidigt kommer det ofta upp en hel del andra känslor under en sån här helg. Vid två tillfällen under en yogaklass blev jag väldigt ledsen och tårarna fullkomligen sprutade.

Det kanske låter märkligt, men faktum är att det inte är speciellt ovanligt. Yogan har nämligen en förmåga att frigöra spänningar och blockeringar i kroppen, som ofta utgörs av nedtryckta känslor.

Jag har verkligen ingen aning om varför jag blev ledsen, men det spelar ingen roll. Det känns fint att jag var redo att släppa taget om vad det än var, och efteråt var det så skönt. En oerhörd lättnad ♥

Jag är så himla glad och tacksam för de här dagarna, och inte minst att jag fick dela dem med den vackraste av änglar. Min fina vän Atefeh ♥

…För att liksom toppa en redan grym helg ytterligare, hände något lite småhäftigt. Ända sedan jag fann yogan för sisådär 8 år sedan, har jag drömt om att en dag få gå på en yogaklass för Malin Berghagen. Hon är en av mina främsta förebilder och jag har under lång tid inspirerats av henne.

Därför var jag så himla glad över att äntligen få gå på en föreläsning och en yogaklass för Malin under helgen. Vad jag dock inte hade räknat med, var att hon skulle fråga om hon fick ta en bild av mig och min vän och lägga upp på sin instagram (!) Ja men alltså, vad är sannolikheten!??

Och om någon undrar, så var både föreläsningen och yogaklassen ännu bättre än jag vågat hoppas och tro ♥

Så, nu jag förmodligen förbrukat den mängd positiva superlativ som är rimlig att använda under en hel månads tid, i ett enda inlägg. Men det kan inte hjälpas, för helgen har verkligen varit helt underbar!

Nåväl, nu ska jag inte tjata mer om det. ? Istället tänkte jag avslutningsvis lyfta att det har blivit dags för en ny temamånad här på bloggen (i utmaningen mot ett mer hållbart 2018). Och under maj månad står det köpstopp på schemat.

Är du sugen på att spara en slant under maj? Utmana dig själv med ett köpstopp!

Jag kommer alltså inte köpa något alls under maj, ja förutom mat då. Hänger ni på? Tanken är kort och gott att vi ska bli mer medvetna och fundera över vår konsumtion under denna månad. Men mer om detta i kommande inlägg!

Hur har ni haft det i Valborg förresten? Har ni haft köpstopp tidigare någon gång, och är ni sugna på att haka på utmaningen nu i maj? Jag hoppas det! Har du något speciellt du vill att jag ska lyfta på temat, eller någon annan fundering? Lämna gärna en kommentar!

Ta hand om er! Kramar ♥

 

Relaterade inlägg:

12 miljövänliga & ekonomiska bröllopstips
Yoga, meditation & hållbar livsstil
Ett mer hållbart 2018 – en månad i taget

 

Kommentarer
Gillade du det här inlägget? Dela det gärna med dina nära och kära! ♥

4 thoughts on “Livet just nu – yoga, bröllopsdag & ny temamånad

  1. Bästa Sandra! Underbara människa! ?? Tack för att du finns, för att du är du och för att du delade dessa dagar med mig. Så mycket skratt&glädje, så mycket känslor. Acceptans. Wow! Och dina ord, dem fick mig att bli tårögd. Ser fram emot att skapa fler minnen med dig! Älskar verkligen dig, såå mycket!! ?✨

    1. Men ååh, tack själv fina du! ? Och detsamma! Ser också verkligen fram emot att skapa fler minnen med dig!
      Älskar dig massor vännen! ?

  2. Köpstopp i maj låter fint! Jag har haft perioder av köpstopp tidigare och det har gått bra. Det är dock lite olika hur folk definierar köpstopp. En del tar inte med tjänster utan ”bara” shopping om du förstår. Har jag t ex en bokad klipptid så går jag på den. Det gör jag! Men handlar inget annat. Bra initiativ att fundera på vår konsumtion!

    1. Vad härligt att du hakar på och tidigare haft köpstopp i perioder! ?? Jo men precis, det har du rätt i. Tycker det låter klokt och bra. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.