?>

Tidningen Amelia & Epoch Times

För ett par månader sedan blev jag så himla glad när en tjej som skriver för tidningen Amelia hörde av sig och undrade om jag ville vara med i en av deras kommande artiklar, på temat ’att byta karriär’.

Ärligt talat var jag lite osäker på om jag platsade in, eftersom jag inte kommit igång riktigt med min ’nya karriär’ ännu, haha ? Men hursomhelst är jag med på ett litet hörn i det senaste numret (#7, 2018).

Tyvärr var texten (alltså mina svar) lika kraftigt beskurna som bilden…? Vilket kändes lite synd! Jag hade bland annat skrivit om planerna på att starta ett eget företag, att vi renoverar ett torp på landet och att vi drömmer om att bli så självförsörjande som möjligt på sikt… Samt att vi planerar att ägna oss åt odling och permakultur framöver, mm.

Men även om texten var rumphuggen, och att jag såhär i efterhand skulle valt en annan bild (det framgick inte att de ville ha ett närbildsporträtt) så är det såklart kul att få medverka i ett större magasin som Amelia!

Screenprint från epochtimes.se

När vi ändå är inne på tidningar, kan jag ju passa på att nämna att den webbaserade tidningen Epoch Times lyfter ett av mina inlägg per vecka, sedan ett par månader tillbaka. Himla kul!

Vill ni läsa artiklarna, hittar ni dem här.

Screenprint från epochtimes.se

Något annat som känns otroligt roligt, är att jag och en av mina vänner åker till Göteborg imorgon – för en helhelg på Yoga Games! Ååh jag är så taggad, och har sett fram emot det här jättelänge! ♥

Om någon inte är bekant med Yoga Games sedan tidigare, så kan jag ju bara nämna att det är Skandinaviens största yogaevent som anordnas två gånger om året – en gång i Stockholm och en gång i Göteborg. (Eller ja, nytt för i år är att eventet även kommer till Malmö.)

Hursomhelst, är det en hel helg med yogaklasser, workshops och föreläsningar – ledda av såväl svenska som internationella yogalärare och instruktörer.

Jag har besökt Yoga Games vid tre tillfällen tidigare och det brukar vara magiskt ♥ Haha, jaa ni hör ju själva, exalterad är bara förnamnet! ??

Vad ska ni hitta på i helgen? Är det kanske någon mer som ska till Yoga Games? Eller har ni varit där tidigare? Lämna gärna en kommentar!

Hoppas ni får en fin kväll allesammans, och en riktigt härlig valborgshelg! Kram på er ♥

 

Relaterade inlägg:

Podd-debut
Yoga, meditation & hållbar livsstil
Slow living
Rimfrost, yoga & ett inre lugn

 

Kommentarer
Gillade du det här inlägget? Dela det gärna med dina nära och kära! ♥

4 thoughts on “Tidningen Amelia & Epoch Times

 1. I helgen blir det fullt fokus på att få igång våra odlingar för våren. Så, plantera om, sätta potatis mm. Tur att helgen är lång?

 2. Vilken fin spridning av ditt goda exempel. Hoppas fler blir inspirerade att fundera över sin livsstil och vad de vill syssla med i livet!

  På tal om media och spridning av goda exempel så vet jag att en ny distanskurs startar vid Holma Folkhögskola nu i maj. Sommarkursen heter ”Hållbarhet, journalistik och sociala medier” och jag vet att det finns platser kvar. Jag funderar själv på att gå eftersom jag absolut vill vara med och sprida fler positiva bilder för en hållbar framtid! Kanske känner du någon som skulle vara intresserad av att delta? 🙂

  http://www.holmafolkhogskola.se/omstallning-och-media/

  1. Tack snälla! ♥

   Okej vad spännande! Såg att de verkar ha många intressanta kurser nu när jag var inne och kikade på deras hemsida. Personligen skulle jag ju definitivt ha användning av kursen du tipsar om! ? Får fundera på saken… Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.