?>

Podd-debut

För inte så länge sedan skrev jag ju ett inlägg om att möta sina rädslor och idag tänkte jag faktiskt fortsätta lite på det temat. I mitten av december hade jag nämligen förmånen att få utmana mig själv, genom att delta i en podcast för första gången!

Ärligt talat var det ganska nervöst, men samtidigt spännande! Jag menar, det är ju inte så ofta man spelar in första samtalet man har med någon man inte känner sedan tidigare. Att dessutom prata i en mikrofon, utan manus och utan att i förväg veta vilka frågor vi skulle prata om – ja det var minsann lite läskigt.

Men jag tycker att avsnittet blev fint, Patrik (som driver podden) är duktig både på att intervjua och på att klippa ihop avsnitten.

Vanligtvis föredrar jag verkligen att uttrycka mig i text och bild framför att prata. Delvis eftersom jag gillar att hinna tänka igenom saker och ting, och fundera över hur jag ska formulera mig. Det hinner man ju inte riktigt med på samma sätt, när man pratar. (Jag misstänker att jag inte är ensam om att komma på i efterhand vad man skulle sagt eller svarat… 😉 )

Dessutom upplever jag att det är lättare att hålla sig till en röd tråd när man skriver. När jag pratar, har jag en tendens att irra bort mig bland sidospår och parenteser… Sedan är det ju såklart ovant att lyssna på sin egen röst, det låter ju inte riktigt som man tänker sig! ?

Men hursomhelst tror jag verkligen att det är nyttigt att utmana sig själv ibland och prova nya saker, trots att det är lite läskigt. Därför är jag väldigt glad och tacksam över att jag fick möjligheten att medverka i en podd! Det var dessutom inte vilken podcast som helst, utan en av mina personliga favoriter – nämligen Andra Sätt. Vill du lyssna på avsnittet, hittar du det här.

Avslutningsvis vill jag bara tacka de läsare som önskat att jag skulle delta i podden och självklart även Patrik. Tack hörrni! ♥

Önskar er en fin dag allesammans! Ta hand om er. Kramar

 

Relaterade inlägg:

5 inspirerande poddar
Hoppa av ekorrhjulet – mina tips & erfarenheter
Vad är minimalism?
– Tid – det mest dyrbara vi har?
Ett enklare liv – att bo på liten yta

 

Kommentarer
Gillade du det här inlägget? Dela det gärna med dina nära och kära! ♥

14 thoughts on “Podd-debut

 1. Vad spännande att du är med i den, ser jag fram emot att lyssna på!
  Jag är likadan att jag föredrar text exempelvis sms/mejl/messenger framför direktkommunikation. Min kompis säger att det är för att jag är introvert, vem vet? 🙂

  1. Vad kul att du tycker det, tack! ? Okej, ja det kan säkert hänga ihop med det, åtminstone delvis tänker jag. Är också ganska introvert.

 2. Vilken bra podd det blev! Och vad kul att få höra din röst oxå 😉

  Du har verkligen en fin blogg. Så många kloka tankar som jag alla köper (hittills) till 100 %. Kommer tyvärr aldrig på dessa smarta sakar själv – så är fett beroende av att någon som du förmedlar dem hahaha…. 😀

  KRAM!

  1. Tack! Hihi, ja det där är alltid spännande – ofta får man ju en bild av hur en person ser ut när hen pratar (om man bara hör rösten) och tvärtom, föreställer man sig ju ofta rösten när man läser texter/ser bilder. Ibland stämmer det verkligen inte alls! ?

   Men åh, tack snälla! Hahaha! ?? Kram kram!

 3. Hej Sandra!

  Jag är en ny läsare av din blogg. Hittade den via tipset på Karin Evelinas sida och har nu läst alla inlägg. Jag är i likhet med dig intresserad av hållbarhet och en långsammare livsstil och dina inlägg är väldigt inspirerande! Och dina bilder är otroligt vackra. Ville bara titta in och säga detta!

  1. Hej Johanna!

   Vad kul att du hittat hit, du är varmt välkommen! Vad härligt att vi har liknande intressen och att du läst igenom alla inlägg. Tack snälla för dina vänliga ord, de värmer! ♥

 4. Hittade din blogg tack vare podden som jag följt en längre tid 🙂 Måste bara säga att jag verkligen gillar din blogg och vad du förmedlar med den. Texter som får en att reflektera, härliga bilder och en känsla av lugn. Det behövs fler som sprider tankar om downshifting och ett enklare liv, så att fler kan få upp ögonen för att man faktiskt kan välja hur man vill leva sitt liv och inse man inte måste springa runt i ekorrhjulet tills pensionen. Ser fram emot att följa din blogg 🙂

  1. Okej, vad kul att höra. Tack snälla! ♥ Kikade in lite på din blogg nu, såg ut att vara mycket spännande och många ämnen som tilltalar mig. Måste definitivt in och läsa mer framöver! ?

 5. Hej Sandra!

  Jag lyssnade just på Andra Sätt med dig. Vilket fint avsnitt!

  Nu när jag lyssnat på dig och Patrik och ögnat igenom några av dina texter vill jag läsa igenom bloggen mer, för jag känner igen mig i så mycket. Så kul att få ”upptäcka” dig och bloggen genom det samtalet.

  Jag har själv varit gäst i Andra sätt avsnitt 30 tillsammans med min sambo – så jag vet hur det känns att få filosofera tillsammans med Patrik en stund. Heja dig för att du var modig och ställde upp!

  1. Hej Tove!

   Vad roligt att du tycker det, tack snälla! ♥ Jaha okej, vad kul. Jag gillade verkligen ert avsnitt, tycker det verkar så himla häftigt att testa 12 olika liv under ett år – superinspirerande! Tack själv för att du/ni ställde upp i podden och för dina vänliga ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.