?>

3 x Yogatips

Är du intresserad av yoga, eller kanske sugen på att prova på eller lära dig mer? Vad härligt i så fall ♥

Ni som läst min blogg en tid, vet ju sedan tidigare att yogan har varit (och är) en viktig del av min vardag, sedan många år tillbaka. (Och för er nya läsare så hittar ni mina tidigare inlägg under kategorin Yoga.)

Hursomhelst, i det här inlägget tänkte jag tipsa om tre favoriter på temat yoga, nämligen en youtubekanal, en webbtjänst och ett fantastiskt event. (Rabattkod och gratis ’prova på’ till dessa utlovas längre ner i texten!)

Med det sagt, så kommer de här – tre yogafavoriter, utan inbördes ordning:

Yogobe – yogaklasser på nätet

Oavsett om man är nybörjare eller har utövat yoga under flera år, så kan det ibland vara skönt att inte behöva ta sig till en yogastudio, utan istället kunna rulla ut mattan och bli guidad genom ett pass hemma.

Screenprint på Yogobes hemsida.

Då är det verkligen toppen att det finns webbaserade yogatjänster! Min personliga favorit är Yogobe. De har ett stort utbud av klasser, (både nybörjarvänliga och lite mer avancerade) med några av Sveriges främsta lärare och instruktörer.

Jag gillar verkligen deras klasser och framförallt deras sökfunktion! Man kan fylla i hur länge man vill yoga, om man vill fokusera på en viss kroppsdel, köra ett lugnt eller lite mer intensivt pass, välja bland olika yogaformer, svårighetsnivåer, lärare osv. (Och nej, jag är inte sponsrad)

Prova Yogobe gratis i 14 dagar

Är du sugen på att testa, kan du göra det helt gratis i 14 dagar (utan bindningstid) här.

Vi fortsätter med nästa favorit, som spinner vidare på att rulla ut yogamattan på hemmaplan.

Bilder lånade från Boho Beautiful.

Boho Beautiful – Youtube

På Youtube finns verkligen en uppsjö av olika yogaklasser och -kanaler, det är bara att välja och vraka! En av mina absoluta favoriter är Boho Beautiful. De har en massa fina klipp med bland annat yoga, pilates och meditation. Dessutom finns det ett gäng inspirerande videos på temat hälsa, personlig utveckling, vegansk mat och att leva livet fullt ut.

En kanal som är väl värd ett besök och som jag varmt kan rekommendera! ♥ (Obs. samtliga videos är på engelska)

Precis på samma sätt som det kan vara skönt att yoga hemma ibland, så kan det också vara härligt att komma iväg emellanåt. Att se och uppleva något nytt, tanka energi och inspiration, och samtidigt få ett skönt avbrott i vardagen.

Skulle du vara sugen på att ha en helg att se fram emot i höst, så kan jag varmt rekommendera att du bokar in Yoga Games i Malmö den 2-4 november. Det brukar vara fullkomligt magiskt!

Yoga Games

Yoga Games är alltså Skandinaviens största yogaevent och har anordnats årligen i Göteborg och Stockholm, sedan 2011 respektive 2015. Och nytt för i år är alltså att eventet även kommer till Malmö. Under helgen hålls en mängd olika yogaklasser (både för nybörjare och mer erfarna yogis) men också föreläsningar och workshops, med såväl internationella som nationella yogalärare och -instruktörer.

Bilder lånade från Yoga Games hemsida.

Hittills har jag besökt Yoga Games fyra gånger, och samtliga tillfällen har verkligen varit en utav årets absoluta höjdpunkter. Nu senast var jag i Göteborg i april (jag har skrivit lite om det här) och planen är att åka även till Malmö nu i november.

Vill ni läsa mer om eventet finns det mer information här, och blir ni sugna på att boka biljetter så kan jag tipsa om nedanstående rabattkod.

Rabattkod till Yoga Games i Malmö 2018

Använd rabattkoden Malmo2018 när du bokar här, så får du 300 kr i rabatt när du köper din biljett för lördagen och söndagen.
(Obs! Rabatten gäller endast när du bokar båda dagarna.)

Vad har ni som läser för tankar och relation till yoga? Utövar ni yoga eller är ni kanske sugna på att testa? Är det någon mer som har besökt Yoga Games? Har ni fler tips på Youtube-kanaler eller andra yogarelaterade saker? Lämna gärna en kommentar!

Hoppas ni har en fin dag. Kram på er ♥

Relaterade inlägg:

– Livet just nu – yoga, bröllopsdag & ny temamånad
Yoga, meditation & hållbar livsstil
Att nå sina mål & drömmar
Rimfrost, yoga & ett inre lugn

Kommentarer
Gillade du det här inlägget? Dela det gärna med dina nära och kära! ♥

8 thoughts on “3 x Yogatips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.